marathon lopers

Op zaterdag 11 september 2021 liep professor Bart Van Wijmeersch de ‘Antwerp Night Marathon’ ten voordele van MS-Liga Vlaanderen. Met deze campagne #SteunProfBart wil hij zoveel mogelijk geld inzamelen om personen met MS te (onder)steunen. Steunen kan tot en met vrijdag 17 september 2021.

Budget reeds opgehaald

0€
100%
11000€

Voorbereidingskilometers

0km
88%
2000km

Statistieken

-79 dagen te gaan
11171€ verzameld van 11000€
102% van streefdoel behaald
4 sponsors

Neuroloog loopt marathon t.v.v. MS-Liga Vlaanderen

Bart Van Wijmeersch is een professor in de neurologie met specialisatie in Multiple Sclerose (MS). Hij is actief in het Universitair MS Centrum Hasselt-Pelt, de samenwerking tussen de Universiteit Hasselt en Noorderhart Revalidatie & MS te Pelt. Op deze beide campussen is hij reeds jarenlang een boegbeeld voor vele personen met MS en hun naasten.

Dit jaar zal op 11 september de eerste fysieke editie van de 'Port of Antwerp Night Marathon' plaatsvinden. Hier zal professor Bart samen met de andere deelnemers in de vroege avond starten. Het parcours loopt doorheen de bruisende straten van Antwerpen en eindigt aan het prachtige MAS, waar de lopers een uurtje na middernacht worden verwacht aan te komen. Dit uniek avondprogramma zorgt ervoor dat de deelnemers van de zonsondergang en de nachtschemering kunnen genieten tijdens hun inspanning.

Draag jouw steentje bij door deze inzamelactie te steunen. Elke donatie brengt ons weer een stapje vooruit om personen met Multiple Sclerose te helpen aan een betere levenskwaliteit.

Volg de laatste nieuwsberichten van Bart

Hieronder kan je het voorbereidend traject van professor Bart volgen. Iedere week houdt hij ons op de hoogte van verschillende leuke weetjes, zoals o.a. zijn loopprestaties, timing, voedingsschema, anekdotes, ...

“Personen met MS lopen als het ware ook elk een marathon met hun zichtbare of onzichtbare beperkingen. Dat inspireerde mij om deel te nemen aan de Antwerp Night Marathon ten voordele van MS-Liga Vlaanderen en me hier ook ten volle op voor te bereiden. Op deze manier wil ik personen met MS een hart onder de riem steken en meer awareness creëren rond MS.”
- Bart Van Wijmeersch

Wilt jouw organisatie ook optreden als sponsor voor dit project? Contacteer dan Elke Saron via fondsenwerving@ms-vlaanderen.be en bekijk samen met haar de mogelijkheden.

Doneer voor #ProfBart

Wil je graag een bijdrage doen voor de campagne #SteunProfBart? Via onze online module kan je op een veilige manier een gift overmaken. 

Word lid van MS-Liga

Word je graag lid van onze organisatie? Neem dan zeker een kijkje naar onze lidmaatschapsbrief of neem meteen contact met ons op.