Motiveer je vrienden, familie of collega's om samen een marathon te lopen in aflossingsvorm. De totale marathonafstand wordt in 6 stukken verdeeld, waardoor jij écht samen een marathon kunt lopen met je teamleden. Inschrijven kan als particulier of bedrijf.

De inschrijvingen zijn gesloten!

d

Wat is een ekiden?

Een ekiden is een aflossingswedstrijd waarbij er een marathon gelopen wordt in teamverband. Elk team bestaat uit 6 lopers, die elk verschillende afstanden lopen (respectievelijk 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 km). De totale afstand van de groep vormt een marathon (42,195 km). De aflossingen worden gedaan met een Tasuki, een lint dat rond het bovenlijf wordt gedragen en dat herinnert aan de Japanse oorsprong van een ekiden. 

No events were found

Na inschrijving: vervolledig je team

Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om je teamleden door te geven. We ontvangen graag de naam, de maat van T-shirt (indien van toepassing) en het e-mailadres van ieder teamlid. Deze gegevens hebben we onder andere nodig voor het borstnummer en de tijdsmeting tijdens het event.

Na inschrijving: ontwerp je eigen actiepagina

Nadat je bent ingeschreven voor de Ekiden, ontwerp je een eigen actiepagina. Deze actiepagina kan je invullen zoals je zelf wilt en heeft als doel om fondsen te werven. Deel jouw actiepagina met je vrienden, familie, kennissen, … en motiveer hen om te storten.

Vergeet @msligavlaanderen zeker niet te taggen #EkidenMS! Laat je op jouw unieke actiepagina sponsoren per kilometer en sta samen met ons klaar voor personen met MS! 

Spread the word!

Loop jij mee tijdens de Ekiden?

Deel dan jouw deelname, leuke foto’s en verhalen op je sociale media en tag @msligvlaanderen (#EkidenMS). Motiveer je omgeving om zich ook in te zetten voor MS door zelf deel te nemen of een gift te storten. Zo zetten we ons samen in om personen met MS, vandaag en morgen, te ondersteunen.